Sommarlov!!!!

Tror det knappt själv, men nu är sista bokade tiden i almenackan avklarad. Frånsett paddlingen imorgonkväll...midsommar...Camp Järnmannen....etc.etc...

Hursom, efter ett relativt tufft upplopp känns det som jag kan sitta ner och koppla av en stund.

Vi har haft "sista barnet ut på trappan", med tillhörande studentpartaj här hemma vid poolen för femtiotalet inbjudna.

I söndags var vi inbjuden till "Prästvigning", en helt magisk upplevelse i Storkyrkan. Till själva känslan i att vara inbjuden, kom storheten i den makalösa kören vi fick förmånen att placeras bredvid.. mellan alla enorma änglaklädda pelare under det gigantiskt utsmyckade taket i Storkyrkan. Förutom min oro över att magen började spöka, trodde jag min biljett till himmelriket var inlöst. Ni som besökt Katedralen i Notre dame och hört den sakrala kören, förstår precis vad jag menar. Det var så att håret reste sig och tårarna kom. Den mest oreligiösa skulle konverterat i känslan.

Det har också varit en del pusslande för att mellan träning fått in intervjuer och fotografering för reportage som kommit och kommer. Hur dom hittat mig och Conny är en annan historia. Jag är också rätt duktig på att vara tidsoptimist. Jag glömmer att min diagnos tillsammans med medicinen, för med sig en onaturlig trötthet som bara kommer över mig. De gånger jag bokat in mig på extrapass, och kanske tömt diskmaskinen å bäddat innan...ja då kan det köra ihop sig. Att lära sig den här kroppen har nog varit det tuffaste uppdraget i det hela. 

Finaltiden var igår hos Noir Stockholm och Filiz, min "SeniorColourTech" som fixat mitt hår sedan en tid tillbaks. Hon är värd alla blommor i världen, inte enbart för dom supersköna timmar hon får regera över mitt hår å huvud med färg och massage. Hon ger helt enkelt "sig själv" över att jag ska trivas med mitt hår. DÅ älskar man sitt jobb. Hela salongen är fantastisk, jag rekommenderar dom i mitt varmaste.

Konstigt, såhär när jag berättar om vad som hänt sedan sist är det inte mycket. Nu hör det till att den medvetna träningen tar tre dagar i veckan, då blir det inte så mycket över till resten. 

Men nu är det sommarlooooov, å jag tänker ta mig ut i växthuset och ludda runt bland mina krukor en stund. Troligt somnar jag om i fåtöljen under vinrankan till ljudet av humlornas surr. Underbara sommarlov, äntligen är du är.

16 Jun 2015