Aldrig för tidigt till ett inlägg =/

Ojojoj, Nu har tiden bara rusat iväg igen. Så pass att jag inte ens kommer ihåg hur jag gör ett inlägg. Nu ska vi se..radbyte...hm...

Det har hänt en hel del sedan sist, vattnet under broarna har verkligen runnit och varit turbulent. En kort sammanfattning...

Jag har fått mitt andra barnbarn, det blev en liten Alf Erik som nu hunnit bli 10 månader. Det är en helt magisk känsla i hjärtetrakten att få vara tillsammans med sina barnbarn, hela världen liksom stannar upp för ett tag. Ja det är inte direkt stillsamt om jag säger så, men jag försöker verkligen leva här och nu, vid de tillfällena. En sorg är att jag inte kan studsa runt och leka..men i poolen är allt möjligt. Där kan jag både bära runt, och dansa med de små liven. Underbart <3 <3 <3

December 2017 började jag med Bågskytte. Tanken var egentligen att jag skulle avancera i paddling, men fick ge mig till att erkänna min begränsning. Paddling är bäst att göra tillsammans, speciellt när inte balansen..eller obalansen rättare sagt, tillåter att ens få ner kanoten i sjön. Bågskyttet gav mig helt andra möjligheter, jag kan träna hemma på tomten om jag inte tar bågen och far iväg på skjutbanan. Bågskyttet stärker både kropp och själ om en inte har precis alla vindar emot sig. Frånsett fallskador utanför bågskyttet, har det gått riktigt bra. Jag har tävlat en del, både i Sverige och utomlands. Allt är ju roligare tillsammans med Conny, han är min största supporter och Coach förutom att han är min materialare då ;)

Nu drar klockan iväg liksom jag behöver göra till min träning på Bosön.

Hejsan hoppsan på er sålänge.

 

 

27 Aug 2019