Jag borde lära mig språk!

Har nu åter igen försökt att få kontakt med Turistministern i Thailand, Thailands Turistministerie i Sverige, Ägaren av Speedboaten och Företaget vi köpte utflykten av 2014. Javisst är det lång tid sedan, det här borde vara klart för länge sedan i den bästa av världar och alla svarat. Kan bara tacka för det stöd jag får genom Google Translate. 

Att ta hjälp av en Advokat skulle innebära ca 3000 kr i timmen, det är pengar som inte finns. Vi har fått hitta på annan råd "helt enkelt". Jag trodde väl att jag iallafall lärt mig säga sugrör under sjukhusvistelsen för två år sedan!? Enligt Google Translate så hette sugrör något helt annat än vad jag lärt mig. Men det kanske var dialektalt ;) Vet ändå inte vad jag kunnat ha för användning av ett sugrör nu?

Nu ska jag kasta mig över google sök och hitta användbara kontakter. Varje dag är lika spännande för Conny att komma hem till. Vad som härligt är, han litar på att jag klarar mig utan larm. Ett förtroende sumpar jag inte, bäst att hålla sig i stolen, pilatesbollen och på mattan ;)

Imorse var jag helt insställd på att fixa påskfint, det blev en admin dag istället. Den mentala tröttheten lägger sig med det som ett snabbväxande spindelnät över mig. Var sak har sin charm. Soffkudden väntar för dagens beautynap.

 

21 Mar 2016