Tillbaks till framtiden..

Det var nog det bästa som kunnat hända nu, att jag fick gå tillbaks till 25 från 50% arbetsträning. Jag har haft långledigt från i torsdagseftermiddag tills morgondagens träningspass. Jag förstår nu att jag visst inte mådde så bra. Sedan Yogan i torsdags, har jag fortsatt att "bara vara", i det jag tyckt om.

Efter översvämningen i början av oktober har allts samlats på, både uppe och nere. Det har ibland varit full kaos, och som VM i hinderbana att ta sig fram med rullstolen. I helgen har Conny städat undan så gott som möjligt överallt. Han har fixat tvättstuga å källare så röris å andra hantverkare kan fortsätta renovera efter översvämningen nere. Det kommer att bli skönt när allt är klart. Längtar att ge, bl.a mina barn, möjlighet att stanna över igen. Fem månader är lång tid att inte ses. Det värker i mig av längtan.

I eftermiddag läkarbesök igen för ytterligare intyg, sen Skridskokälke på Östermalms IP. 30 varv kan sitta gott, men inte som senaste många måndagar, att blåsa ur huvudet från möten .. ikväll vill jag bara njuta.

Gissa hur många gånger jag sagt till mig själv, "Karin, inse "på riktigt" att livet inte blir som innan olyckan!". Nu råkar det vara så att olyckan kastade sig över hon som tror så in i bängen på allt hon gör. Jag slutar aldrig att hoppas och tro, det kan ingen ta ifrån mig.

Välkommen till din nya vecka, härliga möjligheter väntar oss runt hörnet♡

15 Feb 2016