Inne på andra varvet

Jag borde gått igenom alla faser i min bearbetning nu, för uppenbart är jag inne på "andra varvet".

Tiden för Camp Järnmannen börjar närma sig igen. Många föräntansfulla hade suttit med termosen vid brevlådan, om inte mailen funnits, och väntat på deltagarförteckningen. Kommer jag att vara en av deltagarna på Campen i år? Jag satt igår med fotoalbumet, tårar av skratt och längtan trillade nerför mina kinder. Vilka otroliga dagar vi alla upplevde helgen efter midsommar i fjol. Jag hörde inte nån som klagade. Extra starka känslor väcktes, när jag tänkte på dom som aldrig annars pga diagnos fått köra bil. På Campen var det möjligt, vilken otrolig lycka! Under fliken "Galleri" hittar du mina bilder.

Igårkväll startade också årets Paddelsäsong med RG Aktiv Rehabilitering. Jag minns fjolårets träning på Rehab Station Stockholm, när Jocke presenterade mig för idén att paddla med RG. Utan Jocke, min Rullstolstekniks- och Rehabinstruktör..hade jag någonsin testat paddling i den omfattning jag paddlar idag? Hade jag kört Wings For Life med axlarna i behåll, om jag inte hört Jockes röst inom mig när jag rullade. Vart hade jag varit i min rehabilitering över huvud taget utan RSS? Paddlingen med "Masse" som instruktör, tog mig också till Bosön där jag tränar nu. 

Nästa vecka är också årets cykling inbokad. Vilken rehabiliteringscykel hörrni, och den rullar ännu! 

Idag är det träning på Bosön igen, bassängträning står på schemat. På torsdagarna har vi endast två pass, men träningen i vattnet är som ett Kinderpass. Tre önskningar i ett "Helkroppsträning, Skratt och Träningsvärk". I bassängen blir jag som ett lyckligt barn. Jag hoppar å studsar, står på ett ben, snurrar runt och dansar..rör mig helt obehindrat! En helt härlig torsdag väntar, den bästa jag kan önska mig.

 

 

 

 

21 May 2015