Idag, precis ett år efter olyckan...

2015

19 januari

Idag är det precis ett år sedan jag kunde gå "på riktigt". Det har hänt enormt mycket under det här året. Många saker att ta in som ryggmärgsskadad har det varit både för mig och Conny som lever med mig. Det blev verkligen ett helt nytt liv för oss båda. En helt ny kropp att lära sig, och det finns nog inget slut på den erfarenheten. Jag bygger allt eftersom upp de delar som går att bygga, medans nerverna lever sitt eget liv. Kroppen och själen tar allt i den ordning som sig bör. Så..ja det är bara att hänga på och hoppas att jag någon gång får ordning på allt.

Flera jag mött har mått riktigt dåligt på sin ettårsdag. Kan inte säga att jag mår jättedåligt. Lever jag kanske mest här och nu hela tiden? Vi har alltid två val, varför välja det sämre alternativet? Jag är övertygad om att det är den inställningen som tagit oss dit vi är idag. Inget blir bättre om vi sörjer det som kunnat vara. Nu är det som det är, historien kan vi inte påverka, framtiden kan vi göra det bästa av. Vi har lärt oss otroligt mycket under det här året. Vi har också träffat de mest härliga och genuina människorna jag aldrig trodde funnits. Jag kommer säkert att komma tillbaks till de orden många, många gånger i framtiden.

Just nu är jag lite speedad, behöver göra mig iordning för en Tjejkväll på Spinalis. Dagen till ära har jag min kära syster Eva med mig. Det kommer att bli en kväll där vi får frossa i fina underkläder tillsammans med härliga människor.

Håll ut...fortsättning följer.

28 Jan 2015