En härlig kväll på Spinalis

Vilken superbra kväll det blev igår på Spinalis. Vi fick en presentation av Strumpbyxor, Leggings och StayUps av en miljövänlig variant. Strumpbyxorna var dessutom i en modell som inte hasar ner i grenen. Det skönaste var ändå kompressionen. Fick med mig ett par StayUps i Leggingmodell, jag tror bestämt dom får sitta på över natten. Supersköna verkligen. Det bästa av allt, dom är riktigt sexiga jämfört med Apotekets Klass 1or i hudfärgat ribbstickat.

En lektion i underkläder fick vi också, och mycket troligt är det fler än jag som sitter med fel Bh storlek.

Bästa "tjejerna engångskatetrar" var med liksom förra gången. Kan inte nog säga vad mycket det betytt för mig sedan jag träffade dom första gången.

En riktigt mysig kväll med syster blev det också. Kul att kunna ses uppe på Rehab i lite roligare former än när jag var inneliggande och alla var oroliga.

Som avrundning på min ettårsdag valde Conny Keso, medans jag tog en Krabba och ett glas Tranbärsjuice. 

Nu har vi hunnit komma in på andra året. Idag hade jag i min kalender, att jag skulle börja träna häruppe på vår Sjukgymnastik. Taggad som få tog jag elrullen upp, jag var en dag för tidig. Så kan det gå, men i morgon kör jag så det ryker.

Kvällen har gått åt att fhnula på hemsidan, och jag har massvis av tankar och ideér. Det skulle ju underlätta att vara lite mera slängd vid datorn. Men en gör så gott en kan. Får nog kika på lite bloggar också så kreativiteten sätter igång på allvar. Men nu är det dax att ta rosensömnen för Törnrosa. Sov så gott där du är, och du vid ratten...sluta genast upp att läsa. Du är dyrbar

innocent

23 Jan 2015